• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μήνυμα ενότητας από τον Dovi!
Νέα 13/08/2020 - 12:26

Περισσότερο σαν σανίδα σωτηρίας, παρά ως ένα ακόμα Grand Prix, μοιάζει αυτό το Σ/Κ στην Αυστρία για την εργοστασιακή Ducati.

 

Οι κόκκινοι προέρχονται από κάτω του μετρίου εμφανίσεις σε Jerez και Brno, με πολλά προβλήματα που έχουν ένα κοινό παρανομαστή: το νέο πίσω ελαστικό της Michelin.

 

Τουλάχιστον το Red Bull Ring είναι μια πίστα στην οποία η Desmosedici ποτέ δεν έχει χάσει Αγώνα.

 

Υπό αυτή την έννοια, η Ducati μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να κερδίσει έδαφος σ’ αυτά τα δυο Grand Prix, στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Από την άλλη, η θεωρία και η πράξη συχνά απέχουν πολύ και τα λόγια του Andrea Dovizioso μετά την Τσεχία αντηχούν ακόμα μέσα στο γκαράζ της ομάδας.

 

Πάντως ο Ιταλός είναι περισσότερο ήρεμος τώρα, καθώς ξέρει ότι στην Αυστρία πέρα από την ευκαιρία που έχει να ανακάμψει στη βαθμολογία, μπορεί να έρθει κι ένα καινούργιο συμβόλαιο!

 

«Στην Τσεχία είδαμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να κάνεις προβλέψεις φέτος», ξεκίνησε να λέει ο Andrea Dovizioso και συνέχισε:

 

«Ο κάθε Αγώνας είναι και μια διαφορετική ιστορία. Έτσι, αν και η Ducati έχει επιτυχίες εδώ τα τελευταία 4 χρόνια, τώρα προτεραιότητά μας είναι να κερδίσουμε πίσω την καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς είναι που πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και αυτός ο Αγώνας στην Αυστρία είναι μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε τη δουλειά όπως κάναμε πάντα».

Επόμενο άρθρο »

Beirer: Σημείο καμπής για την ΚΤΜ ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Binder: Το μυστικό είναι να διασκεδάζεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα