• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με βλέψεις Τίτλου ο Nakagami το 2021!
Νέα 02/12/2020 - 15:42

Αρκετές φορές ο Takaaki Nakagami έφτασε κοντά στο να πάρει το πρώτο του βάθρο και γιατί όχι την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

Το πιο προφανές παράδειγμα ήταν η δυναμική που είχε δείξει στην Aragon 2, όταν όλοι πριν τον Αγώνα τον θεωρούσαν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

 

Ο Ιάπωνας είχε δυνατό ρυθμό τις προηγούμενες ημέρες και ξεκίνησε δυνατά από την pole position, μόνο και μόνο για να «λυγίσει» τελικά από το βάρος των προσδοκιών και να πέσει.

 

Δυνατός ήταν επίσης στην Valencia 2 αλλά και στην Αυστρία 2, όταν ήταν δεύτερος και η κόκκινη σημαία του στέρησε την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

«Δεν ήταν εύκολο για μένα επειδή ήταν η πρώτη φορά που ήμουν τόσο κοντά στη νίκη. Υπήρχε μεγάλη πίεση και δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα».

 

«Σίγουρα όμως κάναμε ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με πέρυσι, μιας και σε αρκετούς Αγώνες ήμασταν στους πρώτους πέντε».

 

«Για τη νέα χρονιά πρέπει να βρω τρόπο να διαχειρίζομαι την πίεση και είναι κάτι που πρέπει να κάνω τώρα που έχουμε 2-3 μήνες κενό».

 

Η πτώση στην Aragon και μετά η πτώση στην Valencia 2 – οι μοναδικές του εγκαταλείψεις φέτος – εν τέλει τον έριξαν από την 5η στη 10η θέση της βαθμολογίας.

 

Παρ’ όλα αυτά ήταν η καλύτερη Honda φέτος και ως ανταμοιβή, το εργοστάσιο θα του δώσει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2021 για πρώτη φορά στην καριέρα του!

 

«Ανυπομονώ ήδη για το 2021. Λατρεύω αυτή την ομάδα και είναι πολύ καλό που θα έχω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είμαι όμως αισιόδοξος και ευελπιστώ ότι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τον Τίτλο!»

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK 2021: Ποιες θέσεις είναι ακόμα κενές;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα