• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο MotoGP!
Τι λένε Petrux και Crutchlow για τον Ιταλό
Νέα 02/12/2020 - 16:51

Η έφεση που άσκησε ο Andrea Iannone στο CAS για την αρχική 18μηνη ποινή αποκλεισμού του λόγω ντόπινγκ, δεν πήγε όπως περίμενε ο Ιταλός.

 

Ο αναβάτης της Aprilia δεν κατάφερε να αποδείξει με σαφήνεια ότι η παράνομη ουσία που βρέθηκε μετά από έλεγχο στο σώμα του στο GP της Μαλαισίας πέρυσι, προήλθε από μολυσμένο κρέας.

 

Έτσι, το CAS όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά αύξησε την ποινή από τους 18 μήνες στα τέσσερα χρόνια αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

 

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι έγινε, ωστόσο δύο από τους συναθλητές του Iannone, εξέφρασαν τη λύπη τους για τον αποκλεισμό και το άδοξο τέλος της καριέρας του Ιταλού.

 

Ο Danilo Petrucci πήγε στην Pramac Racing το 2015 και πήρε τη θέση που άφησε ο Andrea Iannone όταν ανέβηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

«Λυπάμαι για τον Andrea», έλεγε ο Petrux. «Λυπάμαι γιατί μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και είναι λυπηρό που δεν θα τον ξαναδούμε».

 

Η άνοδος του Iannone στην εργοστασιακή Ducati (δίνοντας την 1η νίκη της ομάδας στη μετά-Stoner εποχή) ήρθε σε βάρος του Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός μίλησε επίσης με κολακευτικά λόγια για τον Iannone.

 

«Το στυλ του και ο τρόπος που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα… η ομαλότητά του… ειλικρινά δεν υπάρχει άλλος που μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Σίγουρα ο Marc είναι διαφορετικός και πολύ ιδιαίτερος αλλά με άλλο τρόπο. Το πώς ο Andrea άνοιγε το γκάζι, η ομαλότητά του… ήταν απίστευτο πραγματικά».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η καλύτερή μου ανάμνηση με την Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

Με βλέψεις Τίτλου ο Nakagami το 2021!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα