• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΕΔ3
Σχεδόν 3 δέκατα μπροστά ο Bagnaia
Νέα 28/05/2022 - 13:04

Ο Francesco Bagnaia σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο γύρου στις ΕΔ3 των MotoGP στο Gran Premio d'Italia Oakley, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο μετά από μια πρόωρη πτώση. Ο Ιταλός σημείωσε 1:45.393 με 10 λεπτά να απομένουν σε ένα ηλιόλουστο Autodromo Internazionale del Mugello και απόλαυσε μια διαφορά 0,276 δευτερολέπτων από όλους τους υπόλοιπους μόλις ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμών. Ο ταχύτερος της Παρασκευής, Aleix Espargaro, ήταν ο επόμενος καλύτερος, κρατώντας τη θέση του στις ΚΑΤ2, με τον Luca Marini να συμπληρώνει την τριάδα. 

Ο Pecco δεν ήταν ο μόνος αναβάτης της Ducati που είχε μια δύσκολη αρχή το πρωί του Σαββάτου, με τον ομόσταυλό του, Jack Miller, να αναγκάζεται να επιστρέψει στα pits μετά από μια πρόωρη τεχνική αστοχία, τον Marco Bezzecchi και τον Fabio Di Giannantonio να έχουν έξοδο στην πρώτη στροφή (μάλιστα ο Bezzecchi δεν κατάφερε να κρατήσει το βάρος της μοτοσυκλέτας και έπεσε) και αργότερα ο Jorge Martin έπεσε στην 10η στροφή. Ωστόσο, στο τέλος των δοκιμών, έξι Ducati βρίσκονταν στις 7 κορυφαίες θέσεις, με την Aprilia του Aleix Espargaro να βρίσκεται ανάμεσά τους. 

Ο Luca Marini έφτασε στην δεύτερη θέση στις ΕΔ3, με χρόνο 1:45.762, αλλά βρέθηκε πάλι στην τρίτη θέση, αφού ο Aleix Espargaro έκανε 1:45.669 στα τελευταία λεπτά. Ο Johann Zarco κατέκτησε την τέταρτη θέση με 1:45.767, μπροστά από τον Bezzecchi με 1:45.853. Ο Enea Bastianini ήταν έκτος με 1:45.860, πριν από μια πτώση στην στροφή 15 με την καρό σημαία να βγαίνει, ενώ ο Martin επανήλθε μετά την πτώση του για να πάρει την έβδομη θέση με 1:45.879.


Μετά από επτά ιταλικές μοτοσυκλέτες ήρθαν τρεις από την Ιαπωνία. Ο Pol Espargaro της Repsol Honda Team ήταν όγδοος ταχύτερος με 1:45.880 και ο Takaaki Nakagami σημείωσε 1:45.999. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, έδωσε μια μάχη για να βρεθεί στις ΚΑΤ2, αλλά ο αναβάτης της Monster Energy Yamaha έκανε αρκετά με 1:46.032 και κατάφερε να πάρει την 10η θέση. 

Με τόσους πολλούς υποψηφίους για την πρώτη δεκάδα, σαφώς κάποιοι θα απογοητεύονταν και τη μεγαλύτερη απογοήτευση μπορεί να την ένιωσε ο Marc Marquez. Ο Ισπανός ήταν 1,184 δευτερόλεπτα πίσω από τον ρυθμό του Bagnaia και 0,545 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Quartararo. Και οι δύο Suzuki Ecstar θα περάσουν από τις ΚΑΤ1, με τον Alex Rins 12ο και τον Joan Mir 16ο, ενώ ο Miller ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη έκπληξη από τους τρεις αναβάτες της Ducati που δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη 10άδα. 

Ο Darryn Binder βρίσκεται υπό έρευνα από τους αγωνοδίκες αφού έπεσε υπό καθεστώς κίτρινων σημαίων, ακριβώς στην ίδια στροφή με τον Bastianini.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα