• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα σε Jerez (11ος) και Estoril (6ος), ο Casey Stoner επέστρεψε στο βάθρο, στην Κίνα (3ος).
Νέα
Το Πρωτάθλημα των MotoGP συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 18/5 στην πίστα του Le Mans, στη Γαλλία.
Νέα
Παρά τους αφόρητους πόνους που αισθάνεται στα πόδια, ο Jorge Lorenzo δεν χάνει το κουράγιο και τη διάθεσή του.
Νέα
Την πεποίθησή του ότι θα μείνει στη Rizla Suzuki για ακόμα έναν χρόνο εξέφρασε μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό Motosprint ο Loris Capirossi.
Νέα
Μετά τη νίκη του στην Κίνα, ο 29χρονος σούπερ σταρ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει η παραμονή του στην ομάδα.
Νέα
Οι Κινέζοι δε λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»; Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πίστα της Shanghaiμετά την πτώση της καρό σημαίας και στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Valentino Rossi...
Νέα
Ευχαριστημένος από την δεύτερη θέση που πήρε στην Κίνα δήλωσε ο Dani Pedrosa ο οποίος διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Νέα
O Casey Stoner ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμά του στον αγώνα της Κίνας, ενώ παραπονέθηκε και για τα ελαστικά της Michelin.
Νέα
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Jorge Lorenzo στον αγώνα του Le Mans.
Νέα
Oι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και οι ουρανοί άνοιξαν στην πίστα της Shanghai την Κυριακή.
Νέα
Ο Valentino Rossi είναι εδώ, δυνατός και αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος διεκδικώντας το όγδοο Πρωτάθλημα της καριέρας του.
Σύνολο: 30603| Σελίδα 2537από 2551
Επιλογή σελίδας: